A k t u á l i s   v e r s e n y
T ú l é l ő v e r s e n y
Aktuális verseny ikon Előző versenyek ikon Versenyszabályok ikon Tudnivalók ikon
Túlélő Szótár  •  Adatkezelési politika  •  Túlélő Induló  • 

Adatkezelési politika

A Terepmesterek Grémiumának adatkezelési politikájáról

A versenyzők adatbázisunkba történő bejelentkezésekor sok személyes adatra is rákérdezünk. Az adatszolgáltatás természetesen önkéntes. Ezen adatokat kizárólag a verseny alább megadott céljaira használjuk fel:

  • A csapat tagjai által aláírandó Nyilatkozat alakszerűségéhez szükség van a "lakcím", "személyi igazolvány száma" és "anyja neve" adatokra.

  • A versenyen kiskorúak nem, fiatalkorúak csak szülői engedéllyel indulhatnak, ezért szükséges a születési dátum.

A Terepmesterek Grémiuma a versenyzők személyes adatait biztonságosan tárolja, azokhoz illetéktelenek (pl. más versenyzők) nem férhetnek hozzá. Az adatokat csak az adott versenyző módosíthatja (pl. a lakcím vagy email-cím változásakor), a bejelentkezéskor általa megadott egyéni jelszó segítségével. A Terepmesterek Grémiuma az adatokat kizárólag a túlélőversenyhez, a fent megadott célokra használja fel, más magánszemélynek vagy szervezetnek semmilyen személyes adatot nem szolgáltat ki, sem személyes, sem üzleti vagy reklám, sem statisztikai céllal.

Az adatbázisba bejelentkezett versenyzők egyéni jelszavuk felhasználásával bármikor törölhetik adataikat. Ebben az esetben a továbbiakban kizárólag a következő adatokat őrizzük meg: milyen nevű versenyző melyik versenyen, melyik csapat tagjaként milyen eredményt ért el. A versenyző összes személyes adata viszont nyomtalanul törlődik a rendszerből.

Az adatbázisban szereplő versenyzőket a következő versenyfelhívás megjelenéséről email-ben értesítjük. Az egyes versenyekkel kapcsolatos további email-üzeneteket csak azoknak küldjük el, akik az adott versenyre beneveztek.

.:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  utolsó módosítás: 2011.03.28.      :.
 « vissza a címoldalra 
Terepmesterek
C o p y r i g h t  (c) 2 0 1 3   I.W.D.G. & T e r e p m e s t e r e k  G r é m i u m a