A k t u á l i s   v e r s e n y
T ú l é l ő v e r s e n y
Aktuális verseny ikon Előző versenyek ikon Versenyszabályok ikon Tudnivalók ikon

Harmincnyolcadik Túlélőverseny - versenykiírás

Tisztelt Versenyzők, jövendő Túlélők (illetve nyomorultul elpusztulandók)!

 Örömmel tudatjuk veletek, hogy megkezdődött a HarmincnyolcadikTúlélőverseny nevezése. 

 A rendezvény időpontja: 2015. november 20-21. 

A Harmincnyolcadik Túlélőversenyt ismét két kategóriában hirdetjük meg: Kishalál és Nagyhalál. Mind a két kategória túrája november 20-án (pénteken) késő délután kezdődik és 21-én (szombat) este ér véget. A Nagyhalál versenyzői nagyobb terepen és nehezebb érvényességi feltételekkel mérhetik össze erejüket egymással (és a tereppel).

Az indulás pontos helyszínéről és időpontjáról a benevezett túlélni vágyókat e-mailben értesítjük. Az információ ezzel egyidőben a verseny weblapján is megjelenik. A buszok - hagyományainkat követve - ezúttal is a Gólyavár körüli 137,02 mérföld sugarú körön belül elhelyezkedő, mintegy 20 mérföld átmérőjű, hegyes- völgyes- árkos- bokros- sziklás- bozótos- tüskebokros- nedves- zsombékos vidék egy- egy pontján teszik ki a csapatokat. A résztvevők semmiféle információt nem kapnak arról, hogy hol vannak. A cél pontos tér- és időbeli koordinátáiról (akárcsak az esetleges kötelező vagy ajánlott tereppontokról, és a szabályok esetleges, csak az adott túrára vonatkozó részéről) a buszból történő kiszálláskor kiosztott feladatfüzetből értesülnek a csapatok. Ugyanekkor kapják meg a résztvevők a Terep térképét is.

A nevezési rendszer jelenleg már elérhető. Minden potenciális túlélőnek csak egyszer kell megadnia az adatait (regisztrálnia magát), az elkészült azonosítójával bármelyik túrára nevezhet. (Az adatok természetesen folyamatosan módosíthatók, frissíthetők.) A regisztrált versenyzők folyamatos tájékoztatást kapnak a Túlélőtúrákról (ha a hírlevél küldés checkbox be van nekik pipálva).

A Harmincnyolcadik Túlélőversenyre 2015. szeptember 20-tól október 20-ig lehet nevezni. Ezalatt lehetséges a regisztrált versenyzőknek csapatba tömörülniük, és a részvételi díjat átutalniuk a szervezőknek. A kezdő csapatoknak lehetősége van személyes konzultációs időpontot igényelniük, amikor a csontvázas túlélő logóval jelzett Terepmesteri Főhadiszálláson (Lágymányos, ELTE Északi Épület, 5.87 szoba) megismerkedhetnek a verseny történetével és szerezhetnek a túléléshez szükséges információkat. A Versenyzői Nyilatkozatok aláírása a rajtnál történik majd meg.


Nevezési díj 2015. október 5. éjfélig a nevezést lezáró csapatoknak 4500 Ft/fő, majd ezek után az október 20-as nevezési határidőig 5000 Ft/fő.

Az előző versenyen nagy sikert aratott a Hazabusz intézménye, ezért ismét meghirdetjük, ezúttal mindkét kategória résztvevői számára. A HAZABUSZ a vidéki befutó és a budapesti starthely között biztosít visszaszállítási szolgáltatást, jelen esetben 1300 Ft/fő áron, ami biztosan olcsóbb, mint a diákjegy ugyanerre a távra. A HAZABUSZ igénybevétele önkéntes, nem kötelező. Az a csapat, aki a nevezési díjjal együtt átutalja a HAZABUSZ jegyek árát is, annak a helye biztosan le lesz foglalva részükre a buszban. Ha marad a buszban előzetesen el nem adott hely, az a befutó helyszínén érkezési sorrendben megvásárolható. A helyszínen csak a busz(ok) ülőhely kapacitásáig lehet vásárolni jegyet, a szervezők nem garantálják, hogy a helyszíni érdeklődők mindegyike helyhez tud jutni. 

A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. Ezt a személyes regisztráció során csapatonként aláírt, egymás aláírását kölcsönösen tanúsító Nyilatkozattal kell elismerni. A Nyilatkozatban a csapattagok kötelezik magukat a Versenyszabályok betartására is. A szervezők nem vállalnak felelősséget az esetleges balesetekért, eltévedésekért, valamint a szabályok megszegéséből eredő kellemetlenségekért és egyéb következményekért.

Kiskorúak (azaz 2001. november 20-a után születettek) nem indulhatnak a versenyen. Fiatalkorúak (a verseny szempontjából fiatalkorúnak számít az, aki 1997. november 20-a után született) csak nagykorú versenyzőt is tartalmazó csapatban, írásbeli Szülői nyilatkozat leadásával indulhatnak a versenyen.

A nevezéskor megrendelhető a különleges, csontvázas logóval díszített túlélőpóló is (1100 Ft/db). A póló méretét a versenyző adatait tartalmazó űrlapon kérjük megadni. A pólók átvételére a terepre tartó utazás során vagy a befutó után kerül sor.

Túlélésre fel: győzzön az erősebb karom, szexibb test, élesebb ész, pontosabb iránytű, fittebb túrabakancs, kifinomultabb nyolcadik (sőt Harmincnyolcadik) érzék! Várunk benneteket úton és útfélen, piros háromszöggel jelzett és jelzetlen ösvényeken, árkon és bokron túl, sőt!

.:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  utolsó módosítás: 2015.09.21.      :.
 « vissza a címoldalra 
Terepmesterek
C o p y r i g h t  (c) 2 0 1 3   I.W.D.G. & T e r e p m e s t e r e k  G r é m i u m a