A k t u á l i s  v e r s e n y
T ú l é l ő v e r s e n y
Aktuális verseny ikon Előző versenyek ikon Versenyszabályok ikon Tudnivalók ikon

A Negyvenötödik Túlélőverseny végeredménye

Ígéretünknek megfelelően a befutótól számítva 15 napon belül elkészült a 45. Túlélőverseny nem hivatalos végeredménye, ami június 1-től már véglegessé változott. A csapatoknak 2019. május 31-ig volt lehetőségük észrevétellel élni, ha az értékelt teljesítményüket nem tartották megfelelőnek. A beérkezett 7 észrevételből 6-nak helyt adtunk és ennek megfelelően az adott csapat eredményét (illetve két esetben a helyezési listát) módosítottuk.

 • A Nagyhalál kategória végeredménye
 • A Középhalál kategória végeredménye
 • A Kishalál kategória végeredménye
 • A túlélés feltétele minden kategóriában a Túlélőverseny nevű Vívmány megszerzése volt, de annak "ára" kategóriánként eltért. Kishalálban 20, Középhalálban 40, Nagyhalálban pedig 100 Tudást kellett érte adni.

  A javítást természetesen egy külön erre a célra írt program végezte. Ennek az eredményét hasonlítottuk össze a csapatok által leadott gigatáblázatokkal. Több csapat is volt, amelyik hibátlanul végigszámolta a versenyt :) Az összeadási hibák azonban csak egyetlen esetben befolyásolták Vívmány megszerzését. Komolyabb volt a behibázott, de a Talonba tett dolgokkal nem fedezett tereppontok hatása, ez már sok csapatot érintett. Ezen eseményeket olvashatjátok megjegyzésben az eredménytáblázatok alatt. (HG személyes megjegyzése: mivel az előző éjszakák nagy részét lepedőnyi táblázatok bogarászásával töltöttem, légyszi csak az óvja meg az eredményt, aki biztos benne, hogy valami javítási hiba miatt lecsúszott az őt megillető helyről. Köszi!)

  Minden sikeres túlélőnek gratulál

  A Terepmesterek Negyvenötödik Grémiuma

  .:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  utolsó módosítás: 2019.06.03.      :.
   « vissza a címoldalra 
  Terepmesterek
  C o p y r i g h t  (c) 2 0 1 3   I.W.D.G. & T e r e p m e s t e r e k  G r é m i u m a