A Terepmesterek Grémiuma ezennel meghirdeti
az ELTE TTK
Negyedik Túlélõversenyét.

A verseny 1998. november 27-tól 28-ig, de fõleg 28-án (péntek este 10-tõl szombat éjfélig, de közben egész szombaton) kerül megrendezésre. Indulás és érkezés az ELTE KTCS épületének földszintjérõl/re. A bejárandó terep szokás szerint valahol a Gólyavár körüli 137,02 mérföld sugarú körön belül elhelyezkedõ, mintegy 20 mérföld átmérõjü, fõleg hegyes-völgyes, sáros-havas vidék lesz.

Mindenki SAJÁT FELELÕSSÉGÉRE vesz részt a versenyen. Ezt a nevezéskor csapatonként aláírt, egymás aláírását kölcsönösen tanúsító Nyilatkozattal kell elismerni. A szervezõk nem vállalnak felelõsséget az esetleges balesetekért, eltévedésekért, valamint a szabályok megszegésébõl eredõ kellemetlenségekért és egyéb következményekért.

Az elõzetes hirdetés után beérkezett kéréseknek eleget téve engedélyeztük 6 fõnél kisebb (de min. 4 fõs) csapatok indulását is, de a Terepmesterek Grémiuma nyomatékosan javasolja a pontosan 6 fõs létszámot. Megéri!

Elõzetes jelentkezés csapatnévvel, létszámmal, pontos névsorral és 2 db hivatalos, (ténylegesen elérhetõ, gyakran olvasott) e-mail címmel a dgy@ludens.elte.hu címre írt levélben.

Nevezés: személyesen, a Lágymányosi Északi tömb 7. emeletén, a csontvázas túlélõ logóval jelzett Terepmesteri Fõhadiszálláson (keressétek meg!), 1998. nov. 18-ig.

Fogadóórák: keddenként 11:00-tól 13:30-ig és 16:00-tól 18:00-ig , valamint szerdánként 14:00-tól 17:00-ig. Utolsó alkalom: november 18. szerda. Különösen méltányolható esetekben - a fenti határidõ elõtt - más idõpont is kérhetõ a tuleles@ludens.elte.hu címre írt e-mailben.

Vidéki és külföldi csapatok esetében lehetõség van arra, hogy (a szükséges adatok elõzetes beküldése és e-mail-beli egyeztetés után) a nevezés személyes jelenlétet igénylõ részét a buszok indulása elõtt néhány órával bonyolítsuk le.

A nevezésnél a teljes csapatnak (tartalékokkal együtt!) meg kell jelennie a Fõhadiszálláson, a következõ iratokkal felszerelkezve:

Ugyanekkor kell befizetni a részvételi díjat is: ELTE-s hallgatóknak vagy dolgozóknak 1000 Ft-ot, másoknak 1200 Ft-ot. (A tartalékok természetesen nem fizetnek.) A korábbi versenyeken dobogós helyezést elért csapatok tagjai 500 Ft kedvezményt kapnak. A törzstagoknak, azaz a legalább két versenyen részt vett (és beérkezett) versenyzõknek 200 Ft kedvezmény jár. A kedvezmények nem halmozhatók!!!

A nevezéskor megrendelhetõ a különleges, csontvázas logóval díszített túlélõpóló. Ára 500 Ft, melyet a nevezéskor kell befizetni. A póló méretét kérjük megadni. A pólók átvételére elõreláthatólag a verseny elõtti héten kerül sor, a pontos idõpontról e-mailt küldünk.

A nevezéskor a versenyzõkrõl fénykép készül, a verseny során azonosításra szolgáló dögcédulát díszítendõ. Mindenki hozzon fényképarcot!

A nevezéskor a csapat tagjainak alá kell írni egy hivatalos Nyilatkozatot, enélkül nem indulhatnak a versenyben. A Nyilatkozatban a csapattagok kötelezik magukat a versenyszabályok betartására.

A fenti szabályoktól nem térünk el (még a Te kedvedért sem!). Nem fogadunk el hiányos iratokkal megjelenõ vagy töredékcsapatot, félig befizetett részvételi díjat, utólagos pólórendelést. Aki túl akarja élni a versenyen rá váró megpróbáltatásokat, annak meg kell tudni szervezni a csapat bejelentkezését is.


Jó versenyzést, pocsék idõt, izgalmas élményeket, sikeres túlélést minden versenyzõnek!

Addig is gyakoroljátok a Túlélõ-indulót !!!

A Terepmesterek Grémiuma


Vissza